Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 07:38
 
İstanbul'da "Dünden Bugüne Aile" Programında Sema Maraşlı'nın Etkileyici Konuşması
İstanbul'da düzenlenen "Dünden Bugüne Aile" adlı program, kadınlar üzerindeki projeyi deşifre etti. Programda, Sema Maraşlı'nın yaptığı etkileyici konuşma, katılımcılar arasında büyük yankı uyandırdı. Programda ayrıca, Hatice Sunci'nin yaptığı anlamlı konuşması da ayakta alkışlandı. Kadınların toplumdaki yerine ve haklarına dair yapılan vurgular, erkeği sindiren yapılanmalar katılımcılar arasında derin düşüncelere yol açtı. Program, sistemin mağdur ettiği kadınların seslerini duyurmak için verdiği mücadeleyi bir kez daha gözler önüne sererek pozitif ayrımcılığa son noktayı koyan bir etkinlik olarak ön plana çıktı.
GÜNDEM Haberi
İstanbul'da

BNC MEDYA HABER / İSTANBUL


İstanbul'da düzenlenen "Dünden Bugüne Aile" adlı programda, Sema Maraşlı'nın yaptığı etkileyici konuşma büyük ilgi gördü. Maraşlı, sahneye Hatice Sunci'yi davet etti. Sunci'nin aile ve feminst derneklerle ilgili yaptığı konuşma ayakta alkışlandı.
 

Muhammet Binici, Sema Maraşlı ve Hatice Sunci'nin aile çalışmalarına dikkat çekerek katkılarına vurgu yaptı. Ardından, Sema Maraşlı'nın kürsüye davet edilmesi ile birlikte sahneye çıkan Maraşlı, kendisinin de içinde bulunduğu sıkıntıları ve çabaları anlattı.
 

Maraşlı, kadınların toplumda yaşadığı sorunlara dikkat çekerken, özellikle aile içi şiddet ve adaletsizlik konularına değindi. Programa katılan kadınların cesaretini ve dayanışmasını övdü ve kadınların haklarını savunmak için bir araya gelmelerinin önemine vurgu yaptı.
 

Ayrıca, cinsel istismar ve mağduriyet konularına da temas eden Maraşlı, toplumun bu konularda daha duyarlı olması gerektiğini belirtti. Kendisine gönderilen mesajların içeriğini paylaşarak, Hatice Sunci'nin aile konularında destekleyici tavrının mağdurlar arasında iyi karşılandığını ve bu çalışmalarıntakdire layık olduğunu ifade etti.
 

Programın sonunda, Maraşlı'nın yapmış olduğu konuşma, katılımcılar tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılandı. Maraşlı'nın açıklamaları, hem kadınların hem erkeklerin seslerini duyurmak için verdikleri mücadeleyi ve dayanışmayı bir kez daha ön plana çıkardı.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul'da, "Dünden, Bugüne, Aile", Programında, Sema, Maraşlı'nın, Etkileyici, Konuşması,
Yorumlar
Haber Yazılımı